Dég község hivatalos honlapjához kiegészítő információk.

Nagy tisztelettel köszöntöm. Itt kiegészítő információk találhatók. Szívesen látjuk Dégen, tegyen sétát a páratlan szépségű Festetics kastély parkjában, és az ott lévő tó partján. A települési fő honlap: www.deg.hu

SAJTÓKÖZLEMÉNY

 

Az Új Széchenyi Terv – Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program keretében kiírt TIOP-1.2.3-11/1 kódszámú, könyvtári szolgáltatások összehangolt infrastruktúra-fejlesztése – „Tudásdepo Express” című pályázati felhívásra az Általános Művelődési Központ Könyvtára által beadott pályázatot a Közreműködő Szervezet támogatásban részesítette.

A nyertes pályázat azonosítószáma: TIOP-1.2.3-11/1-2012-0185

A nyertes pályázat címe: „A dégi Általános Művelődési Központ könyvtári eszközfejlesztése”

Az elnyert támogatás összege: 5.410.185,- Ft, azaz ötmillió-négyszáztízezer száznyolcvanöt forint.

A sajtóközlemény teljes szövege itt érhető el.

________________________________________________________________

ZÁRÓ SAJTÓKÖZLEMÉNY

uszt_logo-1.jpg

A dégi Általános Művelődési Központ TIOP-1.2.3-11/1-2012-0185 azonosítószámú pályázatával 5.410.185,- Ft vissza nem térítendő EU-s támogatást nyert „A dégi Általános Művelődési Központ könyvtári eszközfejlesztése” című pályázatával a könyvtár infrastrukturális fejlesztésére.

Az informatikai eszközbeszerzés 2012 augusztusában indult, és 2012 októberében fejeződött be. A fejlesztés eredményeképpen az Általános Művelődési Központ könyvtárának infrastrukturális fejlesztése során új munkaállomások és működtetésükhöz szükséges operációs rendszerek, felhasználói szoftverek és egyéb kapcsolódó informatikai eszközök kerültek beszerzésre, melyek a tervezett szolgáltatások technikai hátterét biztosítják, hozzájárulnak a szolgáltatások minőségi és mennyiségi fejlődéséhez. A gyengén látók javát szolgáló eszközök beszerzése növeli a fogyatékkal élők esélyegyenlőségét az online könyvtári szolgáltatások igénybevétele tekintetében. A fejlesztések lehetővé teszik a kapcsolódást az országos könyvtári rendszer egészéhez.

uszt_logo-2.jpg


 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 12
Tegnapi: 21
Heti: 128
Havi: 366
Össz.: 28 199

Látogatottság növelés
Oldal: Pályázat TIOP-1.2.3-11/1
Dég község hivatalos honlapjához kiegészítő információk. - © 2008 - 2020 - deg.hupont.hu

A HuPont.hu egyszerűvé teszi a weblapkészítés minden lépését! Itt lehetséges a weblapkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »